12 November 2010

Magia de a fi prezenti la Dorin Negrau Simply The Best!

Mult respect pentru pentru toti cei care sustin fabuloasa lume a modei. Persoane publice, pasionati de moda, toti am luat parte la prezentarea de moda a lui Dorin Negrau colectia primavara-vara 2011. Evenimentul a avut loc miercuri 10.11.10 la clubul Kanto din Bucuresti. RFB a fost partener la acest eveniment. Cele mai bune tinute pe care le-am pozat sunt postate mai jos. Orice comentariu al stilistului referitor la tinutele urmatoare poate fi obtinut prin email.

Foto: Carmen-Iulia Avram, 10.11.2010, orele 19-21, Bucuresti, clubul Kanto - prezentarea de moda Dorin Negrau Simply The Best ss 2011.
 
Roxana Radu, fondatoarea RFB (Romanian Fashion Bloggers) poarta o rochie inflorata impreuna cu un cardigan prins cu o centura lata in talie.

Dana Savuica (doamna blonda din stanga imaginii) fost model de succes in perioada 1990 - 1997 detine agentia Etiquette Models, iar in prezent este prezentatoare tv. A lansat o linie de incaltaminte si accesorii, brandul numindu-se Etiquette by Dana Savuica. Ea iubeste vintage.

Sorin Brotnei, solistul de la formatia Akcent este pasionat de fotografie.
 
Ercan  Colmekci este Managing Partner la Premier Business GroupFlorin Dobre in stanga - designer romanAlin Galatescu, critic de moda

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete