25 August 2011

Iti creste increderea in tine cand ai grija de propria imagine

Ceea ce ne ajuta la definirea propriei personalitati  sunt valoarea de sine si imaginea personala. Valoarea de sine se construieste pe seama calitatilor dezvoltate de-a lungul vietii. Imaginea personala ne-o conturam pe seama reactiilor celorlalti pe baza aparentelor care le afisam.
I-am intrebat pe cei care apar in pozele noastre, de data asta in Timisoara, cand au inceput sa-si cizeleze propria imagine pentru a atrage aprecierea si respectul celor cu care interactioneaza.

Foto: Carmen-Iulia Avram, 13.08.2011, orele 12-18, Piata Unirii, Piata Operei, Timisoara

Magdalena are 4 copii dar inca este imaginea unei mamici moderne.

Laura Serban si Cristina. Laura este cantareata si a avut norocul ca mama ei s-a preocupat de cum se imbraca inca de mica. Se pregatesc sa apara in shootingul "intreprietene".

Tibi si Diana cred ca te nasti cu dorinta de a avea o imagine personala cat mai buna.

Simona, Alex si Lucian vor sa-si deschida propriul fashion boutique. Simona a fost dintotdeauna preocupata de fashion.

Anisia si Simona. Simona este preocupata de propria imagine de cand se stie. Nu-si imagineaza sa iasa din casa fara sa se aranjeze, de aceea este sexy.

Andreea a inceput sa se preocupe de cum se imbraca dupa terminarea liceului deoarece crede ca influenteaza starea de spirit.Larisa a inceput sa se preocupe de cum arata de cand a devenit model, cu 2-3 ani in urma.

Sa ne revedem fericiti curand!
Hainele te scot din anonimat!

No comments:

Post a Comment