13 September 2011

Ei au personalitati puternice

Cu totii ne dorim sa fim in preajma persoanelor faimoase, cu personalitati puternice. Ei difera de oamenii obisnuiti deoarece doresc sa-si exprime personalitatea prin creatii unice, dar sunt si incantati de mesajele in care afla cum sa fie diferiti. Ei au propriul standard de calitate, nu traiesc momentul, investesc in propriul viitor si in viitorul umanitatii, se leaga de tot ce poate fi de durata. Ei cauta note dinstinctive chiar si in felul in care-si poarta hainele. Asa ca daca vrei sa-ti para mai real ce inseamna sa fii langa astfel de oameni, incearca mai intai sa inveti din cand in cand din stilul lor de viata.

Am intalnit prin Bucuresti tineri care sunt impresionati de modul de a fi si a se imbraca ale personalitatilor internationale si autohtone si, urmandu-le stilul vestimentar au reusit sa devina ei insisi persoane cu stil.
 
Foto: Carmen-Iulia Avram 7.09.2011, orele 17 - 19:30, Ateneul Roman, Strada George Enescu, BucurestiAndrei a amintit de: Don Johnson, Razvan Lucescu, Cristi Borcea.

Carmen este PR si urmareste ultimele stiri despre vedete din revistele pentru femei.
 
Hainele te scot din anonimat! Cine va inspira cum sa va imbracati?

No comments:

Post a Comment