28 May 2013

Parcul Tineretului Festival in aer liber-Concertul EuropaFm de 13 ani alaturi de TINE!

Stim ca muzica si fashion este o combinatie reusita, asa ca ne-am gandit sa participam la Concertul aniversar EuropaFm sustinut in Parcul Tineretului.
Ce ne-au transmis cei pe care i-am gasit preocupati de propriul look? Ca e bine sa te simti tanar, liber, fara prejudecati, sa intorci capul si sa admiri ce-i frumos, sa zambesti, sa te indragostesti IAR SI IAR, indiferent de varsta.
Si noi TOTI putem, prin prezenta noastra, sa infrumusetam locul si orasul in care ne aflam: BUCURESTI.
 
 
Viorela si Noemi. Au ales sa poarte tinute country/heritage, de festival. Am apreciat-o pe Viorela ca are o TINUTA timeless.
Am gasit ca este important sa stiti parerea noastra, a celor de pe, Modapestrada, cam ce piese "misto" se potrivesc la tinutele purtate de voi!Iata mai jos:
Viorela,uita-te la aceasta geanta de efect de la Asos, cu indemnul "Iubiti animalele!" > pret (70 ron), link aici.
Noemi, vei fi la fel de inspiring, cu o pereche de sandale,de culoarea bronzului, Asos > pret (189ron), link aici.


 Oana are o tinuta anii 80, pentru strada.
Cum ai avut in tinuta un mix de imprimeuri, am pastrat aceeasi linie si am gasit o rochie in dungi alb-negru, care ne place foarte mult de la Topshop > pret (250ron), link aici. Incearca, pentru o aparitie diafana sa porti rochia cu parul desfacut!


Sorin si Elena. Aveti tinute de festival, dar va spunem sa va pastrati aceste tinute si pentru serile cand va veti plimba pe faleza, la MARE!

Sorin iti propunem sa porti peste tricou, o bluza de trening, in stilul Eminem, anii 90 > pret (243ron), link aici. 
 
 
Voi ce purtati la moment de sarbatoare, ce va face sa va simtiti speciale si in ce magazine gasiti haine pe gustul vostru?
Pana la urmatoarea intalnire, aici pe blog, fiti atenti la orice detaliu, pentru ca fiecare DETALIU conteaza!
 

No comments:

Post a Comment