06 March 2014

Colectia " Follow the white rabbit " by Florin Dobre

In cadrul colectiei s-au prezentat tinute pentru barbatii care apreciaza eleganta, dar care se imbraca pompos. O colectie fara concurenta, care a scos din palarie mai multi iepuri dichisiti, modelele "iepurii"  .
O replica celebra a marchizului de Carabas spune ca "Iepurii nu rateaza nici un spectacol!". Florin Dobre a facut spectacol: "Follow the White Rabbit", fa si tu spectacol!
 
Obligatoriu, trebuie sa bei o licoare rosie, sa-i admiri pe cei preocupati de fashion, prezenti la eveniment si sa-i urmezi pe cei care creeaza moda momentului!
 
 
 
 Florin Dobre designer
 
 
 Corina Sucarov model.
 
 
 Teodor Sorina fotograf si Dionisie Lupu hairstylist . Dionisie poarta pantaloni creati de Florin Dobre.
 
 
 Ana Maria Saragea designer.
 
 
 Iulia si Madalina.
 
 
Stefania Dosoftei makeupartist.
 
 
 
 
 
Stiti ce am observat la eveniment? Iepurasii iubesc palariile, Pharrell iubeste palariile, Florin Dobre iubeste palariile. Foarte multi invitati au purtat la acest eveniment palarii, chiar si noi v-am recomandat de nenumarate ori cum sa purtati palariile, iar acum palaria este in top trendurile anului 2014.
 
Ce semn credeti ca este: de ce  mai multe persoane poarta palarii? Fie spera sa-si mareasca castigurile, fie cauta palaria care sa-i faca faimosi.
 
 

1 comment:

  1. tinuta Corinei Sucanov arata impecabil... este o creatie sublima, exclusivista si care denota o personalitate aparte - frumos

    ReplyDelete