How to look good Effortlessly Stylish


You’re a stylish person if: you’re fashionable, you’re wearing proper clothes at the right place and time. Your outfit should suit your age, lifestyle and job.


RO:
Ion Tiriac a scris: "Haina îl face pe om în masura în care stie sa si-o aleaga."

Totul este legat de imaginea pe care o afisezi. Cum arati este cel mai important pentru imaginea pe care o ai nu numai daca esti o persoana publica in lumina reflectoarelor, chiar si in relatiile de la servici, intalniri de afaceri, prieteni, calatorii de afaceri sau vacante. Prima Impresie pe care o faci conteaza de cele mai multe ori. Sa arati bine inseamna sa te imbraci bine, sa ai un machiaj, o coafura adecvata, pentru locul, varsta situatia, pozitia in care te aflii. Esti mai puternica daca esti feminina. Iubeste-ti corpul, imbraca-te corespunzator si vei arata bine.

Stilistii personali care ma inspira sunt: Isobel Kershaw, Patrick Swan. Ei isi desfasoara activitatea in Londra, UK si sunt recunoscuti international.

Isobel Kershaw este unul dintre stilistii NHJStyle. Am cunsocut-o in Londra unde a sustinut cursul: Personal Stylist organizat de NHJStyle Academy  la care am participat impreuna cu 8 fete. Cursul a fost solicitant, antrenant, intreresant: in fiecare zi afland lucruri noi despre cum sa ajutam clientii sa fie la moda, despre brandurile, designerii la moda, despre ce haine sa alegem in functie de forma corpului, personalitatea fiecaruia, tenul, ochii, parul.


Ce face un Consultant de stil?

Sunt foarte multi stilisti care au diferite joburi: hairstylist, make-up artist, fashion stylist, personal stylist. La noi este folosit termenul de Consultant de stil, adica Stilistul personal care poate fi pe cont propriu, sa lucreze pentru un retailer sau pentru un brand care ofera mai multe servicii de ex: Consultanta de imagine.

Cu bugetul fixat de client trebui sa fie stylish. Englezii tin foarte mult la imaginea lor. Am observat ca in Bucuresti sunt multi oameni care au nevoie sa arate bine si cu aceste servicii vin in sprijinul lor pentru a cheltui mai putini bani, economisi timp si energie astfel incat sa fie stylish.
Fii feminina si iubeste-ti corpul!
Poti sa cheltui putin si sa arati bine. Oricine poate arata bine.
Fii stylish in orice moment si te vei face remarcata.
Apeleaza la un Consultant de Stil si economiseste timp, bani si energie!

Link la pagina Servicii prestate